1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L.. isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri din comanda, va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitie la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L.. si cumparator in momentul primirii de catre cumparator, prin intermediul postei electronice, a notificarii de expediere a comenzii.


2. FACTURARE – PLATA

Preturile bunurilor afisate in cadrul site-ului www.mo.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda. TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L. va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.


3. LIVRAREA BUNURILOR

TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L.. se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door (DPD sau Fan Curier) catre cumparator sau in showroom-ul propriu, conform optiunii clientului.
 
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare (factura fiscala si certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate).

Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor numai pe teritoriul Romaniei.

Va informam ca la achizitionarea unui produs nou, la solicitarea cumparatorului, distribuitorii sunt obligati sa preia DEEE in sistem „unul la unul“, in mod gratuit, in aceleasi conditii precum cele de livrare a produsului nou, daca echipamentul este de tip echivalent si a indeplinit aceleasi functii ca echipamentul nou furnizat.


4. GARANTII

Toate Bunurile comercializate de catre TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L., beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul bunurilor reclamate defecte in perioada de garantie trebuie procedat conform indicatiilor din certificatul de garantie.

Lipsa certificatului de garantie al bunului trebuie semnalata in maxim 48 de ore de la receptia marfii pe adresa comenzi@mo.ro.  

NOTA: Nu executam service si montaj la domiciliul clientului.


5. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).


6. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L.. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia contului lor, informarea  cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea bunurilor oferite, activitatii comerciale de promovare a  bunurilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  clientului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L.., si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre TELECOMUNICAŢII SERVICE CB S.R.L..

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.